Villa M
Villa M
 • Broj Oglasa:

  #283

 • Cena:

  na upit

 • Lokacija:

  ,

 • Objavljeno:

  20th of August 2014 at 8:01 AM

 • Ističe za:

  1864 dana, 19 sati, 20 min

Opis Oglasa

Smještajni kapaciteti Ville M su osam potpuno opremljenih apartmana kao i dva posebno opremljena de lux apartmana.

Svi apartmani posjeduju prijatnu spavaću sobu sa francuskim krevetima za dvoje (de lux apartman – dvije spavaće sobe), veliku kuhinju, po dvije terase sa pogledom na more, LED TV, kablovsku televiziju, besplatan bežični internet pristup (za svaku sobu zasebno), interfon, klima uređaj, sef za dragocjenosti, mini bar, veš mašinu i sve ostalo što je potrebno da se osjećate kao kod kuće. Apartmani odišu specifičnim šarmom i ljepotom, zahvaljujući vidljivoj brizi domaćina za Vaš ugodan boravak.

De lux apartmani nalaze se na samom vrhu vile, kvadrature od po 60 metara kvadratnih, sa prostarnim dnevnim i spavaćim sobama, opremljene luksuznim namještajem i komfornim terasama sa izuzetnim pogledom koji se pruža na plažu, more i planine, koji se stapaju u jednu prirodnu i jedinstvenu cjelinu, idealnu za relaksaciju i užitak.
Pažljivo osmišljen i izuzetno prijatan ambijent sa izvanredno izbalansiranim odnosom spavaćeg i dnevnog bloka uz veoma komforna kupatila, kao i terase opremljene savremenim i udobnim mobilijarom, učiniće da Vam boravak u našoj vili ostane u najljepšem sjećanju.
Sauna – Besplatno
Tursko kupatilo – Besplatno
Teretana – Besplatno
Bazen – Besplatno

Galerija Slika
Lokacija na mapi
Komentari